top of page
butorok_footer.png
EU_map.png

A Moverman nem csak egy költöztető cég. Többféle szuperképességünk is van, melyet odaadással és megbízhatóan állítunk az Ön szolgálatába.

SZUPERKÉPESSÉGEINK

Superhero_silhouette.png

Költöztetünk, fuvarozunk, árut szállítunk, legyen szó akár külföldi címekről is (több szerződésünk is európai desztinációkra szól).

De ez még nem minden.

iratmozg_TRANS_icon.png

Egy iroda költöztetése speciális kihívás, kiváltképp, ha tengernyi fontos irat és dokumentáció költöztetéséről van szó. A Moverman szerencsére egyedülálló tapasztalattal bír pl. irattárazási-és kialakítási munkák, irattárrendezések -és szállítások terén, de rutinosan költöztet akár egész irodákat is.

boxes.png

A hazai extrém sport rendezvényeken rendszeresen végzünk építési és szállítási feladatokat, a felnövekvő nemzedék egészsége és sportolási lehetőségei iránti elkötelezettségünknek köszönhetően az utóbbi időkben már támogatóként is jelen voltunk.

Sajnos hazánkban még nem terjedt el a szállítás előtti minőségi előkészítés, a bútorok szállítható állapotig történő szétszerelése és csomagolása. Ám a Moverman szükség esetén különböző méretű és típusú dobozokat is biztosít, hullámpapír és légpárnás fóliával védi a szállítmány kényesebb darabjait.

tools.png

A Moverman megmenti Önt a költözködés macerásabb részétől: bútorai szét-és összeszerelését igény szerint asztalos kollégánk végzi, így Önnek nem kell a csillagcsavarhúzóval küzdenie. Igény esetén még edzett üvegfalak tervezése, kivitelezése, üveg ajtók, ill. korlátok épitése, kialakítása terén is számíthat ránk.

citi_silhouette.png
citi_silhouette.png
Gépjárművek_aloldal
pickup_TRANS.png

GÉPJÁRMŰVEINK

Fiatalos gépjárműparkunk karban tartott, agilis tehergépkocsikból áll. Az igényektől függően, a költséghatékony megoldás érdekében ezek variálhatók, ill. a szükséges emberi erőforrást és szakértelmet is a feladatnak megfelelően választjuk ki.

 

  • 2 db Nissan Navara, 800kg raksúly, 3 tonna vontatósúly

  • Renault Master furgon, L3H2, 1.2 tonna raksúly, 2014es

  • Renault Master platós-dobozos 22m3, bútorszállító, 3,5 tonna raksúly, 2016-os

  • Nissan NP400 platós-dobozos 22m3, bútorszállító, 1,1 tonna raksúly, 2014-es

Egyedi igények esetén elérhetők továbbá: 7.5-12 tonnás, dobozos, emelőhátfalas járművek.

bottom of page